onsdag 27 maj 2009

Paket


Igår var det alltså Sagas födelsedag! lilltjejen blidde stor.
Det blev tårta, kakor, chokladbollar och paket! Saga åt kakor, tårta och chokladbollar som aldrig förr!

Dagen började med lite "chipsfrukost" för att Saga råkade se skålen vi brukar ha chips i och blev galen. Och man fyller ju bara år en gång om året eller hur? Sen kom det lite främmande.
Det var Anna och Nhea som kom först, av dom blev det ett paket med hink och spade och sånt. Sen kom Veronica och Rasmus från Uppsala med ett jättefint pussel.
Lite senare kom Eva och Linus som hade ett presentkort på lindex med sig. Tack för presenter och för att ni kom och firade med oss!

Sen var det dags att sova lite middag tyckte barnen. När Saga vaknade hade pappa Anders kommit hem så nu fick hon paket från mamma o pappa. Det blev en bok med cd-skiva till, såpbubblor, duplo grundsats, duplo byggplatta och en fotobok. Hon verkar tycka mycket om sina presenter för när hon gick upp idag ville hon inte sitta och titta på barnprogrammet utan hon gick direkt till sitt "lekbord" och packade upp klossarna!

Saga satt upp med oss och mös tills klockan var nästan 21, då somnade hon äntligen och sov gott hela långa natten!

Idag blir det en lugn dag, vilket behövs eftersom sömnen inte varit den bästa på en vecka ungefär. Jag börjar nästan tro att Albin börjar bli sjuk i kombination med denna "perioden" dom är i och så lite tänder på g. Då blir det inte mycket sömn för mamma:) Men i morgon är det fredag och fredag = sovmorgon eftersom pappa Anders är hemma då!:)
Sen ikväll blir det firande, då kommer mormor, morfar, Anna, hennes barn kanske, Johanna och Jarkko! Ska blir skoj:)

Ska bli gott me köpetårta med, alltid godare när man inte stått å gjort själv:) Igår gjorde jag en, som vi åt hälften av sen fick grannarna resten:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar