måndag 23 mars 2009

BVC

Ja i helgen har vi som sagt haft sjukstuga här, men nu börjar det ordna upp sig. Förutom att mamma och pappa i familjen börjar känna lite i halsarna, men vi dör inte av en förkylning:)
Igår tyckte vi så synd om Saga som hade massa feber så Anders åkte iväg för att hitta en leksaksbil åt henne. Aldrig hade vi väl kunnat tro att det skulle bli en bil för 450:-! Men är man bortskämd så är man. Det fanns ingen annan "rolig" bil för barn i hennes ålder så det blev en transsportbil med två bilar i. Hon verkligen ÄLSKAR bilen så den va värd varenda krona!

Idag bar det iväg till BVC. Sagas tid blev inställd pga att sköterskan va sjuk men vi vägde henne själva, dessvärre visade inte vågen så mycket mer än sist. 10,7 vägde hon nu, alltså 200 gram mer än sist. Får se vad sköterskan säger när hon ringer nästa vecka.
Killarna var på sin 6månaderskontroll, läkarkontrollen. Det blev ingen vaccination för sköterskan hade räknat fel på tiden så det va inte tillräckligt längesen dom fick förra vaccinationen.

Läkaren tyckte killarna var jättefina iaf. Dom följer kurvorna perfekt och ligger kanon i utvecklingen, Emil till å med lite lite före. Han sa att han satte en 100-lapp på att iaf Emil gick före ettårsdagen. hehe får se om han har rätt.
Albin - 6700 g och 65,2 cm
Emil - 6910 g och 66 cm

Dom växer killarna. Läkaren tyckte vi skulle gå över till riktig mat så mycket som möjligt eftersom dom gillar det och magarna klarar av det, finns ingen anledning att bara ge flytande då tyckte han. Fick också beröm för deras fina huvudform, det syndes tydligt att dom var magsovare och det tyckte läkaren att alla barn skulle vara. :)

Man är så stolt över sina små ungar. Just nu ligger dom å sover så mamma får lite lugn och ro så nu ska jag faktiskt sätta mig i soffan å bara slappa.
Lägger kanske in någon bild sen!
Hade

1 kommentar:

  1. Oj, vad stora de har blivit killarna!! =) Kram dem från oss. Och en ännu större kram till vår lilla tjej som är sjuk!

    Konstig sjukvården är egentligen... Det svänger verkligen. För bara ett par år sedan så bannades man för att man lät sitt barn sova på magen, de kunde dö då. Nu är det helt plötsligt jättebra att barnen sover på mage... Jaja, tur att jag trotsade råden när Elias var liten då! =) Många barn sover ju mycket bättre på mage.

    SvaraRadera