söndag 26 april 2009

Uppdatering


MYCKET har hänt sedan sist, eller mycket och mycket men stora grejer!

I onsdags fick vi åka in till sjukhus med Albin som hade svårt att andas. Han fick inhalera adrenalin och fick kortison sedan bar det av hemmåt igen. Dagen efter fick vi packa in oss i bilen för att återvända till sjukhuset, andningen blev inte bättre. Han fick återigen adrenalin och kortison men när han bara blev sämre provade dom ge honom ventoline och det funkade kanon! Men vi fick stanna över natten för att inhalera 1 gång i timmen så det blev en lååååång natt på sjukhuset. På fredagen tjatade jag redan runt 5 på morgonen om att få åka hem då vi hade stora planer för lördagen. Runt 11 kom läkaren in och berättade att det förhoppningsvis var ett luftrörsvirus han hade men kommer det tillbaka så ska vi komma tillbaka sen får man utreda om det handlar om förkylningsastma.

Sen gick vi till apoteket där Albin passade på att kräkas ner hela mamma och sig själv. Sen blev det till att skynda hem, storstäda, äta, duscha. Sen kom syster yster med familj men ganska snabbt gick vi och la oss för att klara morgondagen.

Gick upp runt 7 på morgonen, åt frukost började laga maten och fick sen stressa i ordning mig. Kl 12 kom Hans hit och vigde oss! jag och Anders gifte oss alltså i lördags 25/4-2009.

Sen blev det tre rätters lunch, sen åkte vi iväg till uppsala och checkade in på hotellet. Sen åkte vi runt och kollade lite överallt. på kvällen blev det kött kök bar, en jättebra resturang med sjukt god mat! Sen bara mys och sen fick jag sova OSTÖRT 11 timmar.
Idag är man utvilad och superglad!

Nu är vi en alldeles egen familj, världens bästa familj och en familj på "riktigt". allt känns perfekt nu!
Tack så mycket för barnvakt i helgen!

7 kommentarer:

  1. Man får gratulera er på er stora dag. GRATTIS!!! Hoppas allt blir bra med lilla Albin. Massor av kramar o pussar från kusinen med familj.

    SvaraRadera
  2. GRATTIS I MASSOR! va kul... hoppas Albin mår bra nu! Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis!! :-D

    Hoppas Albin mår bättre! Kram

    SvaraRadera
  4. Stort grattis till er :-)

    hoppas Albin mår bättre nu.

    Än en gång, jätte grattis till er!!

    SvaraRadera