söndag 5 april 2009

Helgen

I fredags var det dags för BVC kl. 8.15 på morgonen. Killarna fick sina andra sprutor och det gick bra, dom skrek när dom stack men sen så var det bra:)
Emils ena pungkula har inte kommit ner men det är ju inget dom direkt bryr sig om ännu heller.

Saga har stannat på både vikt och längdkurva så vi ska få träffa barnspecialisten för att utesluta allergier. Förhoppningsvis är hon bara helt enkelt en liten tjej men man vet ju aldrig, det är bra att man får kolla upp ordentligt. Men att ge henne mat vartredje timme verkar funka kanonbra, hon har ätit jättebra i helgen.

I går åkte vi iväg till svärmor på morgonen och blev kvar där ett bra tag eftersom Anders bytte olja i bilen, bytte däck och tvättade bilen. Sen bar det iväg till morgongåva där han lämnade av mig och Saga, jag skulle nämligen spendera kvällen med mor min på baren i morgongåva. Det blev en rolig kväll med lagom att dricka, trev ligt sällskap, god mat, bra musik och inte minst, barnledigt! Kul var det. Anders hade grabbkväll med pojkarna här hemma och det hade gått finfint.

Men idag har vi bara varit hemma och MYST med våra fina ungar! Man blir varm i hela kroppen när man ser hur glada killarna blir när man kommer hem:)
Så det var våran helg, nu är det dags att lägga barnen sen slappa lite för att sedan sova och vakna upp till ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar