onsdag 1 april 2009

Duktiga killar

Igår kväll satt vi här å lekte med alla barnen som vi brukar göra på kvällarna. För en vecka sedan kollade vi om killarna kunde sitta men då trillade dom direkt. Igår testade vi igen och båda två satt!!!

Albin satt väldigt ostadigt och trillade ganska snabbt men han kunde sitta själv ett längre tag än att det bara skulle vara "tur". Men Emil, herrduktig, han satt upp själv i en kvart ungefär och var jättenöjd. Kul att dom äntligen nått detta som jag väntat så länge på:) Och tränat hej vilt för sedan födseln.
Dom satt själva ungefär samma tid som storasyster alltså, vid ca 5,5 månad, skillnaden är att killarna "egentligen" bara är 4,5 månad! Så duktiga. Bildbevis på Emil kommer senare.

I morgon ska dom äntligen få sin vaccination också, ska bli skönt att ha det gjort. Saga ska vägas igen också, får se vad dom säger om det. Jag tycker inte det e konstigt att hon är lite smalare, hon var sjuk hela hösten plus att hon springer omkring som en toka här hemma. Nu står hon och dansar till sitt piano, hon är så otroligt söt! Men lekarna ändras snabbt för nu försöker hon lära Albin att köra bil! haha

HAde bra

1 kommentar:

  1. De är så duktiga så! =) Kusse Bubbis skickar en stor kram till alla kusinerna (=hans Saga och hans bebisar)

    SvaraRadera