torsdag 2 april 2009

Sjukhuset

Är det någon mer än jag som tittade på sjukhuset idag? Den lilla sjuka 3-åriga pojken. Förmodligen den som hade levt längst med den sjukdomen. Usch och fy vad man började fundera.
Man ska vara så otroligt glad för vad man har. Tre fina och friska barn.
Det är något man börj tänka på varje gång man fått sova dåligt, de skriker, de inte vill göra som man vill osv. Att tänka på det innan man gnäller, att man ska vara glad att dom lever och mår bra.

Små barn (stora också) ska vara jobbiga ibland, dom ska göra bus, dom ska sova dåligt vissa nätter, dom ska skrika ibland, dom ska trilla och göra sig illa det är då dom är friska och välmående barn.

Nästa gång det känns jobbigt, tänk på hur mycket värre det hade kunnat vara!

Jag beundrar de föräldrar som har så sjuka barn, att dom klarar av det. Vad har man för val egentligen? men tänk så otroligt svårt att fungera som människa när ens barn mår så dåligt. Usch. Jag var tvungen att gå upp och titta på mina fina och friska barn och ge dom varsin god nattpuss till.

3 kommentarer:

  1. Det gjorde du rätt i att pussa på dina fina ungar för det är dom verkligen, mormor fick ju chansen igår att pussa på dom.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är hemskt att se sånt. När små barn är sjuka och deras tappra föräldrar gör allt de kan för att hålla skenet uppe. Man kan inte låta bli att undra om man verkligen hade klarat av det själv om det hände...

    Ja, man ska vara glad om man har friska barn. Men man ska inte glömma att man FÅR tycka att det är jobbigt med mindre problem ibland heller. Man får vara trött och lite ledsen för att man inte har fått sova på tre nätter. Även om många har det mycket värre.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är hemskt att se små sjuka barn, som den 3-åriga lilla pojken på Sjukhuset.

    Vi får vara riktigt glada att vi har våra barn, som är friska och pigga.

    Men det känns ju bra orättvist ibland, speciellt när det tex är ett par som länge har försökt att skaffa barn och sen när dom väl blir gravida och barnet föds, så föds barnet med sjukdommar. Då känner jag, varför, varför händer det detta par, som så länge har försökt?

    SvaraRadera