lördag 18 juli 2009

Semester

Igår åkte vi hem till svärmor för att bo i hennes hus under helgen när hon och "farbror Jonas" är iväg till finland. Väldigt skönt är det. Jag skulle byta våran lägenhet mot hennes hus vilken sekund som helst ;) Så det är bara att hon frågar.
haha

Barnen verkar också gilla det, alla barn har eget sovrum nu. Killarna gick å la sig 18.30 igår kväll, 06.30 i morse vaknade dom och ville ha välling sen somnade dom om och sov till 9.30. Saga sov hela natten hon också. Skönt!
Man kan bara ta det lugnt på dagarna å slappa, det är skönt det!

Idag ska mormor o morfar komma hit å bli bjudna på smörgåstårta. Denna helgen är en riktig ätarhelg:) Vi har passat på att äta potatisgratäng, smörgåstårta, chips, godis, kaffebröd. Hahaha på måndag är det slut med det så man får passa på i helgen!!
Det var allt för oss, nu ska jag slappa vidare!

2 kommentarer:

  1. Ja så kan det vara med den första riktiga hundkärleken men en vacker dag kommer någon hund in i ditt liv som kan ersätta honom till en viss del tro mig det har hänt mig, kram mamma

    SvaraRadera
  2. oj kommentaren hamnade på fel ställe, men det är väl skönt att ni har det bra där vi ses till smörgåstårtan. puss mamma

    SvaraRadera