lördag 4 juli 2009

En bra vecka

Har varit lite dålig på att skriva här tycker jag.
I onsdags fick vi besök, det var min kusin Anna och 6 barn som kom hit för att fira Saga så här i efterskott. Alltid trevligt med lite sällskap, man får sitta och prata lite och barnen kan leka. Vi hoppas på att få ihop det så vi kan hälsa på dom snart, dom bor ju trots allt ganska nära och det är kul att träffa dom:)

Igår åkte vi som sagt runt och lämnade barn, vi hade barnvakt för att vi skulle på power meet. Dagen började med att barnen gav oss sovmorgon till 8.30, det var väldigt skönt. Sen tittar man ut, regnet vräker ner.... Mindre skönt!
Vädret blev dock bättre efter ett tag.

På väg hem passade vi på att äta på mc donalds, och faktiskt gå IN på mc donalds och äta. Det är lyx för 3 barnsföräldrar som annars äter snabbt i bilen. När vi kom hem städade vi, skönt när man kan städa i fred faktiskt. Sen blev det dusch, påklädning osv osv. Sen gick vi till grannarna, käkade mat och drack. Hade som vanligt jättetrevligt med dom. 2 grannar till och en kompis till Stefan (ena grannen) anlände och vi var tillslut 7 st. Vi åkte in till Västerås en runda och kollade på bilarna men vi hann inte vara där så länge innan vi såg många svarta moln så vi åkte hem innan regnet kom och slutade hemma hos grannarna framför singstar och guitar hero. Jättekul hade vi och var inte hemma förän 2.30 typ.

Så summan av kardemumman: Vi hade jätteroligt igår, är trötta idag och känner väl inte riktigt för att åka på utflykt:)

Men det blir skönt att få hem barnen.

1 kommentar:

  1. Jag hinner inte heller. det är nu på natten jag hinner blogga men dagarna räcker inte till. kram

    SvaraRadera