fredag 19 juni 2009

Midsommarafton

Nu är midsommarafton slut och vi hade en bra sådan.
Först åkte vi till morgongåva för att hälsa på ommo och offa. Vi hade med oss lite mat för att bjuda dom på lunch så väl där blev det lite myspys med barnen sen blev det sill, potatis, lax och paj. Alldeles lagom lunch. Eller ja lite för mycket faktiskt:)

Sen när vi åkte hem så somnade barnen och sov så gott så vi ville inte plocka ut dom ur bilen så vi åkte en runda till ängsö och kikade in läget lite:) Sen bar det av hem, vi var hemma runt 16.30. Runt 18 skulle Johanna, Jarkko och lilla Dante komma till oss så jag började fiska med lite mat. Sen när dom kom åt vi sill och potatis igen. Sen var det dags att grilla. och som efterrätt blev det jordgubbar och grädde (mjölk för anders). MUMS!
För Anders och Jarkko blev det en hel del öl också. Jag hade fått en flaska Absolut Apeach av mamma o pappa som var på finlandskryssning i onsdags men den öppnades inte, jag nöjde mig med en cider och sen läsk.:)

Saga var med till 20, då ville hon sova. Hon sov gott hela långa natten, inte så konstigt med tanke på hur mycket hon hade ätit under dagen det lilla matvraket:)
Idag blir det nog till att slappa, finns inte så mycket att göra på midsommardagen:) Sen ska vi grilla lite grillspett i kväll. I morgon vet vi fortfarande inte vad som häder riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar