söndag 14 juni 2009

Helg

Ja det här var en sjuk helg!! Hela familjen slutade sjuka helt plötsligt men endå har vi hunnit med att fika med grannarna så Saga och Alvar fick leka lite och så har mormor och morfar varit här på besök. Det va alldeles lagom mycket att göra en sjuk helg!
Dock missade vi Rasmus kalas vilket var tråkigt, men vi får fira honom en annan gång.

I veckan händer det lite grejer. Det ska tvättas, det ska städas och det ska handlas lite. I morgon ska jag förmodligen åka med grannen till kungsbyn när Anders och Stefan har slutat jobbat. Där kan man köpa närodlat kött, vilket är MYCKET bättre än att handla i affären och faktiskt inte alls speciellt dyrt. Sen på fredag är det ju midsommarafton!:) Då ska vi först till mormor och morfar å hämta lite dricka som dom ska köpa till oss på finlandsbåten:) Sen blir det till att fira ganska lugnt här hemma. Johanna, Jarkko och Dante kommer nog hit på kvällen och grannen och hennes lilla Alvar kanske kommer över ett tag. Vi håller tummarna för fint väder.

Sen har Anders minsann semester i tre veckor!! Det blir finfint det. Första helgen i Juli har vi barnvakt och ska åka på power meet i Västerås, dricka lite alkoholaltiga drycker och ha trevligt!:) Ska bli roligt.
Annat som ska göras på semestern är att sätta upp staket och trappgrindarna annars blir det slappt:)
Hade

1 kommentar:

  1. dom där mormor och morfar verkar vara fina människor som handlar dricka till er

    SvaraRadera