tisdag 17 augusti 2010

"maaaaaaammmmmaaaa"

Förra veckan började barnen på nya dagiset och vilken otrolig förändring! Helt plötsligt bokstavligt talat älskar dom dagis och springer dit och vill gärna stanna lite till när man ska hämta dom.
Killarna har slutat med napp dagtid (förutom vid vilan) och Saga har.... BLIVIT BLÖJFRI!!!
Mammas duktiga tjej har på bara ungefär 3-4 dagar blivit helt blöjfri dagtid! underbara duktiga tjejen är sååå stor och duktig.
En olycka har hänt i byxorna, en enda!
Hon gick på toaletten tidigare ikväll och efter ett tag hörde man bara "Maaaaaaaammmmaaaa!!!" och blev såklart lite smårädd och öppnade genast (eftersom saga är väldigt noga med att man går ut och stänger till dörren då hon är på toa) varpå hon säger "Det kom bajs mamma, så du måste nog torka mig".
Hahaha så underbar


Man märker hur otroligt bra barnen mår nu när alla rutiner kommit igång och dom är på ett dagis där dom trivs och har kommit in i det här med att vara hos pappa varannan helg. Det känns otroligt bra att allt går så bra!

1 kommentar:

  1. Hallå där det är faktiskt jag som lärt henne att man måste torka sig när man har bajsat, för hos oss bajsade hon och drog upp byxorna och då pratade vi om att när man bajsat måste man torka sig.

    SvaraRadera